Termeni și condiții

 TERMENI ȘI CONDIȚII


INFORMAȚII PRELIMINARE

  • Prezentul document, intitulat “Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de Utilizator sau Vizitator şi Medical Mureș, vizând utilizarea site-ului, serviciilor oferite, accesarea şi folosirea facilităţilor site-ului. Pentru utilizarea conformă a paginii web, vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti Termeni şi Condiţii. Accesarea si vizitarea Site-ului, înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi Condiţii.
  • Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii, fie chiar şi parţial, vă rugăm să nu utilizaţi site-ul.
  • Termenii şi condiţiile pot suferi modificări oricând, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările şi informaţiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, pentru informarea persoanelor vizate. Utilizatorii și vizitatorii paginii web trebuie să se raporteze la regulile, drepturile, obligaţiile, procedurile prevăzute de Termeni şi Condiţii în formatul valabil la data interacționării cu site-ul, fără a exista o obligaţie a www.medicmures.ro de a-i informa individual despre actualizări sau modificări.

CINE SUNTEM?

  • Medical Mureș este un proiect ce își propune să ajute pacienții și persoanele bolnave din județul Mureș la identificarea rapidă a unității/-lor medicale căutate. Ne propunem să venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii care să satisfacă nevoile apărute ca urmare a digitalizării.

·        Date de identificare:

-        Denumirea: Medical Mureș

-        Sediu: Târgu Mureș, Piața Trandafirilor

-        e-mail: medicmures@gmail.com

DEFINIREA TERMENILOR

Având în vedere că în acest document anumite cuvinte vor fi utilizate în mod repetat, am întocmit o listă cu cele mai uzitate formulări pentru a vă ajuta să înțelegeți cât mai corect întregul document:

-        Termeni şi Condiții – prezenta politică privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, denumit şi „Termeni şi Condiții”, care va guverna raportul legal dintre medicmures.ro și utilizatori sau vizitatori şi care va fi interpretată în conformitate cu legea română. Orice neconformitate a unei părţi cu alte prevederi legale aplicabile nu are efecte asupra valabilităţii şi legalităţii celorlalte prevederi din Politică.

-        Serviciu – reprezintă orice serviciu oferit de Medical Mureș, serviciu care este accesat de către utilizatori.

-        Utilizator – orice persoană care a deschis și utilizat o pagină specifică de pe site.

-        Vizitator – orice persoană care accesează site-ul.

-        Site-ul – reprezintă site-ul nostru www.medicmures.ro, precum şi orice secţiune sau subpagină a acestuia.

CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE

-        Pagina web www.medicmures.ro.ro este un site public ce poate fi utilizat de către orice persoană interesată de utilizarea serviciilor și informațiilor medicale oferite de noi.

-        Interzicem în mod concret orice utilizare abuzivă a site-ului www.medicmures.ro, prin aceasta înțelegându-se orice acțiune ori inacțiune prin care nu sunt respectate regulile menționate în prezenta politică existentă pe site, precum și orice acțiune care încalcă legislația în vigoare sau bunele practici.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

  • Medical Mureș deține drepturi exclusive asupra denumirilor, descrierilor, serviciilor, fișierelor, pozelor și materialelor publicate pe pagina web medicmures.ro, precum și toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea și referitoare la acestea. Pot exista situaţii în care Medical Mureș nu deţine drepturi de proprietate sau unele de proprietate intelectuală cu privire la anumite fişiere, poze, materiale etc. publicate pe site, beneficiind doar de un drept de utilizare a acestora. Indiferent de situațiile menționate, nu aveți permisiunea să comercializati sau să reproduceți aceste materiale, nici să le modificați structura, fără acordul prealabil al www.medicmures.ro.
  • În unele situaţii, pentru imaginile şi fotografiile utilizate pe acest website nu deţinem drepturi de proprietate intelectuală, ci numai drepturi de utilizare. În acest sens, anumite imagini şi fotografii regăsite pe website-ul nostru sunt utilizate cu respectarea termenilor şi condiţiilor proprii sursei acestora. Informativ, indicăm situaţii în care am folosit imagini şi fotografii din alte surse, cu menţiuni privind acreditarea deţinătorului drepturilor de proprietate intelectuală sau a autorului, – Freepik:

https://www.freepik.com/

CONFIDENȚIALITATE

Suntem dedicați păstrării confidențialității informațiilor pe care ni le furnizați. Respectăm și protejăm datele care ne sunt furnizate de către vizitatori și adoptăm toate măsurile necesare pentru a asigura un grad ridicat de securitate.

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ

  • Nu suntem și nu vom fi răspunzători în situația în care ne furnizați informații sau date greșite ori incomplete, dumneavoastră fiind pe deplin responsabil de acuratețea acestor informații. Pe această cale, declarați că sunteți de acord și înțelegeți faptul că o mare parte din funcțiile site-ului nostru sunt automatizate, deci rezultatul final depinde exclusiv de informațiile pe care dumneavoastră ni le furnizați, pe care le introducem în sistem.
  • Subliniem că obligațiile noastre sunt unele de mijloace și nu de rezultat, lucru care înseamnă că vom depune toate diligențele necesare pentru livrarea unor informații sau servicii conforme, însă rezultatul final nu depinde de noi, motiv pentru care vă asumați acest lucru în totalitate.

INFORMAŢII UTILE

Ca utilizator, respectiv vizitator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele:
Este interzisă utilizarea site-ului medicmures.ro în următoarele modalități sau pentru următoarele scopuri:

-        Cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din prezentul document;

-        Cu încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalități care pot conduce la încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile;

-        Pentru a disemina informații false sau greșite ori pentru a propaga dezinformare;

-        Pentru a reproduce, în orice fel, interfața site-ului www.medicmures.ro, în vederea inducerii în eroare a utilizatorilor sau vizitatorilor pe care îi avem;

-        Pentru a introduce în sistem programe sau linii de cod malițioase;

-        Pentru a obține acces la diferite secțiuni sau subsecțiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de către noi utilizând proceduri ilegale;

LEGISLAȚIE APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE

Termenii și Condițiile din prezenta secțiune, precum și utilizarea site-ului www.medicmures.ro sunt guvernate de legile aflate în vigoare în România. În caz de apariţie a oricărui litigiu referitor la raportul contractual sau rezultat din sau în legătură cu încheierea, interpretarea, executarea ori încetarea acestuia, în cazul în care acesta implică Medical Mureș și o persoană juridică, acesta va fi soluţionat – în măsura în care acest lucru este posibil - pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi stins pe cale amiabilă, partea vătămată se poate adresa instanţelor judecătoreşti competente material din municipiul Târgu Mureș. Oricărei părţi îi este recunoscută posibilitatea alegerii uneia dintre cele două modalităţi de soluţionare a litigiilor.

Documentul a fost actualizat în data de 20.11.2021.


Nume

Acupunctura,1,Alergologie-Imunologie,7,Alimentatie,1,Alimentatie-sanatoasa,4,Alte specialitati,2,Ambulante-Mures,3,Ambulante-private,4,Analize medicale,1,Audiometrie,1,Cabinete-stomatologice-Albesti,1,Cabinete-stomatologice-alte-localitati-judetul-Mures,32,Cabinete-stomatologice-Iernut,1,Cabinete-stomatologice-Ludus,5,Cabinete-stomatologice-Miercurea-Nirajului,5,Cabinete-stomatologice-Reghin,6,Cabinete-stomatologice-Sangeorgiu-de-Mures,1,Cabinete-stomatologice-Sangeorgiu-de-Padure,1,Cabinete-stomatologice-Sarmasu,2,Cabinete-stomatologice-Sighisoara,14,Cabinete-stomatologice-Sovata,2,Cabinete-stomatologice-Targu-Mures,30,Cabinete-stomatologice-Tarnaveni,4,Cabinete-stomatologice-Ungheni,1,Camine-de-seniori,3,Cardiologie,25,Centre-Cabinete-Alte-localitati-Mures,3,Centre-Cabinete-Farmacii-Iernut,9,Centre-Cabinete-Herghelia,1,Centre-Cabinete-Ludus,10,Centre-Cabinete-Miercurea-Nirajului,1,Centre-Cabinete-Reghin,30,Centre-Cabinete-Sangeorgiu-de-Mures,2,Centre-Cabinete-Sarmasu,4,Centre-Cabinete-Sighisoara,17,Centre-Cabinete-Sovata,6,Centre-Cabinete-Targu-Mures,72,Centre-Cabinete-Tarnaveni,28,Centre-Cabinete-zone-limitrofe-Targu-Mures,2,Centre-medicale-si-cabinete-Mures,2,Chirurgie,9,Chirurgie vasculara,2,Chirurgie-plastica,2,Dermatologie,14,Diabet zaharat,1,Diabet zaharat-Nutritie-Boli metabolice,7,Dictionar medical,1,Dieta-Nutritie,1,Eco Doppler,1,Ecografie,6,Endocrinologie,14,Estetica-Infrumusetare,6,Farmacii-Acatari,1,Farmacii-Adamus,1,Farmacii-Albesti,1,Farmacii-alte-localitati-Mures,2,Farmacii-Alunis,2,Farmacii-Atintis,1,Farmacii-Bahnea,1,Farmacii-Bala,1,Farmacii-Balauseri,1,Farmacii-Balda,1,Farmacii-Band,1,Farmacii-Batos,1,Farmacii-Beica-de-Jos,1,Farmacii-Bichis,1,Farmacii-Bogata,1,Farmacii-Brancovenesti,1,Farmacii-Breaza,1,Farmacii-Caluseri,1,Farmacii-Capusu-de-Campie,1,Farmacii-Cartier-Unirii-Targu-Mures,1,Farmacii-Chendu,1,Farmacii-Chetani,1,Farmacii-Chibed,1,Farmacii-Chirileu,1,Farmacii-comune-si-sate-Mures,1,Farmacii-Cornesti,1,Farmacii-Coroisanmartin,1,Farmacii-Corunca,1,Farmacii-Craiesti,1,Farmacii-Cristesti,1,Farmacii-Cucerdea,1,Farmacii-Cuci,1,Farmacii-Danes,1,Farmacii-Deaj,1,Farmacii-Deda,1,Farmacii-Dedrad,1,Farmacii-Deleni,1,Farmacii-Dumbravioara,1,Farmacii-Ernei,2,Farmacii-Fantanele,1,Farmacii-Faragau,1,Farmacii-Galateni,1,Farmacii-Galesti,1,Farmacii-Ganesti,1,Farmacii-Gheorghe-Doja,1,Farmacii-Glajarie,1,Farmacii-Grebenisu-de-Campie,1,Farmacii-Gurghiu,2,Farmacii-Hodac,1,Farmacii-Ibanesti-Padure,1,Farmacii-Iclanzel,1,Farmacii-Ideciu-de-Jos,1,Farmacii-Iernut,3,Farmacii-Livezeni,1,Farmacii-Ludus,7,Farmacii-Lunca,1,Farmacii-Mica,1,Farmacii-Mihesu-de-Campie,1,Farmacii-municipii-orase-Mures,1,Farmacii-Neaua,1,Farmacii-non-stop,1,Farmacii-Ogra,1,Farmacii-Papiu-Ilarian,1,Farmacii-Peris,2,Farmacii-Pogaceaua,1,Farmacii-Razoare,1,Farmacii-Reghin,7,Farmacii-Sambrias,1,Farmacii-Sangeorgiu-de-Mures,4,Farmacii-Sanger,1,Farmacii-Sanpaul,1,Farmacii-Sanpetru-de-Campie,1,Farmacii-Sarateni,1,Farmacii-Sarmasu,1,Farmacii-Saulia,1,Farmacii-semipermanente-Targu-Mures,2,Farmacii-Sighisoara,11,Farmacii-Solovastru,1,Farmacii-Sovata,4,Farmacii-Stanceni,1,Farmacii-Targu-Mures,66,Farmacii-Tarnaveni,9,Farmacii-Taureni,1,Farmacii-Toaca,1,Farmacii-Ungheni,1,Farmacii-Valea-Izvoarelor,1,Farmacii-Valea-Larga,2,Farmacii-Valenii-de-Mures,1,Farmacii-Vargata,1,Farmacii-Vatava,1,Farmacii-Viisoara,1,Farmacii-Voivodeni,1,Farmaxii-Zagar,1,Fizioterapie-Recuperare medicala,11,Flebologie,2,Gastroenterologie,6,Hematologie,3,Homeopatie,1,Imagistica-Radiologie,3,Informatii medicale utile,1,Ingrijire-corporala,1,Ingrijire-medicala-la-domiciliu,1,Intretinere-corporala,1,Investigatii medicale,1,Kinetoterapie,4,Laboratoare analize Iernut,1,Laboratoare analize Ludus,2,Laboratoare analize Reghin,5,Laboratoare analize Sarmasu,1,Laboratoare analize Sighisoara,4,Laboratoare analize Sovata,2,Laboratoare analize Targu Mures,26,Laboratoare analize Tarnaveni,2,Legislatie medicala,1,Magazine-naturiste,6,Masaj,2,Masaj-medical,1,Maternitate,1,Medici Mures,1,Medici Mures - Alergologie,1,Medici Mures - Anestezie si Terapie intensiva,1,Medici Mures - Boli infectioase,2,Medici Mures - Cardiologie,1,Medici Mures - Chirurgie cardiovasculara,1,Medici Mures - Chirurgie pediatrica,1,Medici Mures - Chirurgie toracica,1,Medici Mures - Dermatovenerologie,1,Medici Mures - Endocrinologie,1,Medici Mures - Igiena alimentatiei si nutritie,1,Medici Mures – Urologie,1,Medici-de-familie-Acatari,3,Medici-de-familie-Adamus,1,Medici-de-familie-Albesti,2,Medici-de-familie-Alunis,2,Medici-de-familie-Apold,1,Medici-de-familie-Atintis,1,Medici-de-familie-Bahnea,1,Medici-de-familie-Bala,1,Medici-de-familie-Balauseri,2,Medici-de-familie-Band,2,Medici-de-familie-Batos,1,Medici-de-familie-Beica-de-Jos,1,Medici-de-familie-Berghia,1,Medici-de-familie-Bogata,1,Medici-de-familie-Boiu,1,Medici-de-familie-Brancovenesti,2,Medici-de-familie-Breaza,1,Medici-de-familie-Calugareni,1,Medici-de-familie-Caluseri,1,Medici-de-familie-Ceuasu-de-Campie,2,Medici-de-familie-Chendu,1,Medici-de-familie-Chetani,1,Medici-de-familie-Chibed,1,Medici-de-familie-comune-si-sate-Mures,2,Medici-de-familie-Coroisanmartin,1,Medici-de-familie-Corunca,2,Medici-de-familie-Craciunesti,2,Medici-de-familie-Craiesti,1,Medici-de-familie-Cristesti,3,Medici-de-familie-Cucerdea,1,Medici-de-familie-Cuci,1,Medici-de-familie-Danes,2,Medici-de-familie-Deaj,1,Medici-de-familie-Deda,1,Medici-de-familie-Dedrad,1,Medici-de-familie-Deleni,1,Medici-de-familie-Dumbravioara,1,Medici-de-familie-Eremitu,1,Medici-de-familie-Fantanele,4,Medici-de-familie-Faragau,1,Medici-de-familie-Galateni,1,Medici-de-familie-Galesti,1,Medici-de-familie-Ganesti,1,Medici-de-familie-Gheorghe-Doja,1,Medici-de-familie-Ghindari,1,Medici-de-familie-Glajarie,1,Medici-de-familie-Glodeni,2,Medici-de-familie-Gornesti,2,Medici-de-familie-Grebenisu-de-Campie,1,Medici-de-familie-Gurghiu,2,Medici-de-familie-Hodac,1,Medici-de-familie-Ibanesti,1,Medici-de-familie-Ideciu-de-Jos,1,Medici-de-familie-Iernut,5,Medici-de-familie-Livezeni,1,Medici-de-familie-Ludus,7,Medici-de-familie-Lunca,1,Medici-de-familie-Lunca-Bradului,1,Medici-de-familie-Magherani,1,Medici-de-familie-Matrici,1,Medici-de-familie-Mica,1,Medici-de-familie-Miecurea-Nirajului,1,Medici-de-familie-municipii-orase-Mures,1,Medici-de-familie-Nades,1,Medici-de-familie-Neaua,1,Medici-de-familie-Ogra,2,Medici-de-familie-Panet,2,Medici-de-familie-Pasareni,1,Medici-de-familie-Peris,1,Medici-de-familie-Raciu,1,Medici-de-familie-Reghin,22,Medici-de-familie-Sancraiu-de-Mures,3,Medici-de-familie-Sangeorgiu-de-Mures,3,Medici-de-familie-Sangeorgiu-de-Padure,3,Medici-de-familie-Sanpaul,3,Medici-de-familie-Sanpetru-Campie,1,Medici-de-familie-Santana-de-Mures,3,Medici-de-familie-Sarateni,1,Medici-de-familie-Sarmasu,4,Medici-de-familie-Saschiz,1,Medici-de-familie-Saulia-de-Campie,1,Medici-de-familie-Sighisoara,16,Medici-de-familie-Sincai,1,Medici-de-familie-Solovastru,1,Medici-de-familie-Sovata,5,Medici-de-familie-Suplac,1,Medici-de-familie-Suseni,1,Medici-de-familie-Targu-Mures,85,Medici-de-familie-Tarnaveni,16,Medici-de-familie-Toaca,1,Medici-de-familie-Ungheni,4,Medici-de-familie-Valea-Izvoarelor,1,Medici-de-familie-Valea-Larga,1,Medici-de-familie-Vanatori,1,Medici-de-familie-Vargata,1,Medici-de-familie-Vatava,1,Medici-de-familie-Viisoara,1,Medici-de-familie-Voivodeni,1,Medici-de-familie-Zagar,1,Medici-de-familie-Zau-de-Campie,2,Medici-familie-Cozma,1,Medici-specialisti-Mures,1,Medicina alternativa,7,Medicina complementara,2,Medicina de familie,1,Medicina generala,1,Medicina hiperbara,2,Medicina interna,13,Medicina muncii,2,Medicina-naturista-articole,3,Medicină-de-familie-Cornesti,1,medicină-de-familie-Iclanzel,1,Nefrologie,6,Neonatologie,4,Neurologie,11,Numar unic apeluri urgenta,1,Obstetrica-Ginecologie,16,Oftalmologie-Optica,8,Oftalmologie-Targu-Mures,2,ORL,14,Ortopedie-Traumatologie,6,Parazitologie,1,Pediatrie,8,Planificare familiala,1,Pneumologie,3,Primul-ajutor-in-caz-de,1,Proctologie,2,Producatori medicamente,1,Produse-si-terapii-naturiste,2,Psihiatrie,11,Psihologie,7,Psihoterapie,1,Radiografie-si-Radiologie-dentara-Mures,1,Radiologie-Imagistica-Dentara,1,Recuperare medicala-Balneologie,3,Reflexoterapie,1,Remodelare-corporala,2,Reumatologie,6,Senologie,1,Servicii-medicale-la-domiciliu,3,Sexologie,3,SMURD-Targu-Mures,1,Specialitati-medicale-Mures,1,Spitale si clinici Ludus,1,Spitale si clinici Sangeorgiu de Mures,1,Spitale si clinici Sangeorgiu de Padure,1,Spitale si clinici Sighisoara,1,Spitale si clinici Targu Mures,8,Spitale si clinici Tarnaveni,1,Spitale-si-clinici,1,Spitale-si-clinici-Reghin,1,Spitale-si-clinici-Sovata,1,Sport-Intretinere,1,Sport-Miscare,1,Stomatologie-comune-sate-Mures,1,Stomatologie-orase-Mures,1,Terapii naturiste,2,Urologie,15,Utile,9,
ltr
static_page
Medical Mures: Termeni și condiții
Termeni și condiții
Termeni și condiții privind utilizarea de către vizitatori a paginii web www.medicmures.ro - Medical Mures
Medical Mures
https://www.medicmures.ro/p/termeni-si-conditii.html
https://www.medicmures.ro/
https://www.medicmures.ro/
https://www.medicmures.ro/p/termeni-si-conditii.html
true
4158672049128334455
UTF-8
Toate postarile s-au incarcat Nu s-a gasit vreo postare VEZI TOT Vezi întreaga postare Raspunde Renuntare la raspuns Sterge de Home PAGINI POSTARI VEZI TOT TE-AR MAI PUTEA INTERESA LABEL ARhiva cautare TOATE POSTARILE Nu s-au gasit elemente potrivite cautarii tale Revenire la prima pagina Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Dum Lu Ma Mie Joi Fri Samb January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content